fbpx

POV21 Marketing

-14.6%

BASIC

299 350 /lună
 • Site personalizat gratuit cu 5000 de vizite pe lună
 • Pagină de Facebook cu 1000 de like-uri „pe bune”
 • 10 000 de afișări către publicul țintă de pe Facebook
 • 300 000 de afișări către publicul țintă pe Google Ads
 • Plata doar la îndeplinirea rezultatelor promise
-20.1%

PRO

799 1000 /lună
 • Site personalizat gratuit cu 20 000 de vizite pe lună
 • Pagină de Facebook cu 3000 de like-uri „pe bune”
 • 40 000 de afișări către publicul țintă de pe Facebook
 • 1 milion de afișări către publicul țintă pe Google Ads
 • Plata doar la îndeplinirea rezultatelor promise
-24%

EXPERT

1899+ 2500 /lună
 • Magazin online + echipă de management site dedicată
 • Pagină de Facebook cu 3000 de like-uri „pe bune”
 • 100 000 de afișări către publicul țintă de pe Facebook
 • 2 milioane de afișări către publicul țintă pe Google Ads
 • Plata doar la îndeplinirea rezultatelor promise

Vezi câteva dintre proiectele noastre

TEDx

TEDxBistrita

Ne-am întors anul acesta cu o temă de actualitate, „românismele”. Împreună vom explora teoriile pe care românii le consideră adevăruri absolute, chiar dacă nu sunt, și modul în care aceste credințe fundamentale ne-au modelat realitatea. Având experiență în domenii precum marketing, psihologie, jurnalism, oaspeții vor "lupta" împotriva prejudecăților omniprezente din societatea românească.

WTF

WTFRock Festival

Way Too Far Rock Festival, sau pe scurt, WTF, a început cu o serie de evenimente - evenimente manifest, inițiate de echipa unei publicații locale (Observatorul Bistrița-Năsăud) ca alternativă la o societate excesiv consumeristă. WTF este conceptul care descurajează mediocritatea, lipsa valorilor artistice și culturale, promovând tipologia umană marcată de libertate și creativitate.

POV21

POV21Magazine

Când ne referim la revista POV21 Magazine (ediția în limba engleză), ne referim de fapt la generația de astăzi, pe care vrem să o prețuim. Ideile și perspectivele tinerilor din secolul 21 sunt importante și relevante pentru noi. Deoarece suntem constant inspirați de oamenii care ne înconjoară, credem că ar trebui să inspirăm la schimb.

Ioan Turc

Ioan TurcPrimarul municipiului Bistrița

"Sunt un om simplu, crescut pe baza unor principii simple. Obișnuiam să fiu un copil cu vise mari, conștient că numai prin educație și muncă îmi pot atinge obiectivele. Astfel, prin ani întregi de studiu și multă ambiție, am reușit să-mi pun bazele carierei mult visate."

Diana Morar

Diana MorarDeputat

”Responsabilitatea pe care o simt făcând parte din Guvernul României în aceste momente este imensă. Noi, echipa PNL, suntem conștienți că această responsabilitate este una pe termen lung și că măsurile luate astăzi vor avea efecte ce trebuie gestionate mâine în Parlamentul României. Cerem votul românilor pentru că suntem responsabili de sănătatea și bunăstarea acestora.”

Ovidiu Florean

Ovidiu FloreanSenator

”Am militat întotdeauna pentru o Românie mai bună și mai dezvoltată. Fiecare acțiune întreprinsă de mine a servit cu loialitate acest scop. Prin urmare, decizia de a candida pentru postul de senator este următorul pas firesc în această direcție. Progresul României se poate produce doar prin structuri de conducere formate din oameni de valoare.”

Hora

HoraService

”Echipa noastră este formată din ingineri și mecanici auto cu o experiență complexă, acumulată în decursul multor ani. Toate aceste cunoștințe și competențe le-am înglobat pentru a oferi servicii la cele mai înalte standarde de calitate, dar și soluții la toate problemele pe care le-ar putea avea autovehiculul tău.”

Masaj și Reflexoterapie

Masaj și ReflexoterapieBistrița-Năsăud

Masaj și Reflexoterapie Bistrița-Năsăud s-a născut din dorința de a face bine. Cabinetul este amplasat în inima orașului, iar clienții îl privesc ca pe un loc intim, sigur și relaxant.

POV21

POV21Ediția națională

Ce se ascunde în spatele numelui POV21? Am îndrăzni să spunem că multă ambiție. Fără această caracteristică esențială, nu am reuși să ne derulăm proiectele. POV21 (point of view) marchează puternic punctele de vedere ale tinerilor din secolul 21, față de care ne dorim să fim reprezentativi.

POV21

POV21Suceava

Redacția POV21 din Suceava este o redacție înființată din anul 2020 și cuprinde părerile tinerilor din secolul 21. Colegii noștri de la Suceava fac tot posibilul să livreze conținut de calitate concetățenilor lor și nu numai.

UBG

UBGConstruct

UBG Construct este o societate specializată pe construcții de locuințe, cu o gamă completă de lucrări, de la structuri la finisaje. Din 2008.