Moonspell – Două concerte în România în 2022

Moonspell – Două concerte în România în 2022

Moonspell va cânta la Cluj-Napoca, marți, 10 mai 2022 la FORM Space și la București pe 12 mai la Arenele Romane, în aer liber

Primele 200 de bilete au preț earlybird și se găsesc deja în vânzare aici. De asemenea, evenimentele vor respecta normele în vigoare la momentul desfășurării acestora.

Despre Moonspell

Moonspell este formația etalon a scenei metal portugheze, fiind și una dintre cele mai importante prezente ale gothic metalului internațional.

Având o activitate de trei decenii, Moonspell a lansat 12 albume de studio, cel mai recent fiind oferit fanilor la începutul lui 2021. Este vorba de Hermitage, material care a primit laude atat din partea fanilor cât și din partea specialiștilor.

De-a lungul timpului, Moonspell a urcat pe scena celor mai importante festivaluri din Europa și a susținut turnee în întreaga lume alături de nume precum:

  • Dimmu Borgir
  • Danzig
  • Cradle of Filth
  • Septicflesh

    În plus, Moonspell este recunoscută pentru forța pe care o emană în cadrul show-urilor live, forța la care vom fi și noi martori. Fernando Ribeiro, carismaticul solist a declarat urmatoarele cu privire la turneul care va ajunge și în România: „Suntem bucuroși să anunțăm primele concerte din cadrul ‘The Greater Tour’ pe care dorim să îl extindem la nivel mondial pentru a sărbători al treilea deceniu de existență Moonspell. Suntem nerabdători să ne reîntoarcem în locurile în care am mai fost sau să ajungem pe noi teritorii. În 2022 vom fi în turneu și ne vom vedea și la festivaluri, iar pentru a sărbători cele trei decenii Moonspell vom lansa ediții comemorative pentru materialele vechi precum Anno Satanae sau Wolfheart.”

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere de 10 lei

Biletele se gasesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment BestMusic powered by ROCK FM.

Tudoran Ana Maria
Tudoran Ana Maria
Bună! Dacă ai ajuns aici, înseamnă că apreciezi munca depusă de mine și vrei să mă cunoști așa că-ți mulțumesc. Sunt o fire ambițioasă, lupt să-mi îndeplinesc dorințele, prietenoasă și plină de energie. Am făcut dansuri timp de câțiva ani, iar noua mea ocupație este scrisul, dar și cititul și călătoria. De asemenea, pot spune că am găsit oameni foarte tari prin intermediul redacției POV21 și vă îndemn și pe voi să vă alăturați acesteia, dacă aveți aceeași poftă de a scrie ca și mine.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare