După meciul cu Germania, Ianis Hagi este căutat de echipele nemțești. Ianis este jucător la Rangers în acest moment și deși este așteptat la AS Roma, Borussia Dortmund îl vede pe jucător un bun înlocuitor pentru Marco Reus.

În ciuda faptului că meciul România vs Germania s-a terminat cu înfrângerea românilor cu 2-1, Ianis Hagi a avut o prestație lăudabilă sub ochiii tuturor. A reușit să marcheze în minutul 9, impresionând publicul. Nemții relatează: „Ianis Hagi a trăit cel mai mare moment al carierei sale, în meciul dintre Germania și România, din preliminariile pentru Cupa Mondială. În vârstă de 22 de ani, Ianis este fiul unei adevărate legende a fotbalului. În minutul 12, Ianis a făcut liniște pe Hamburg Volksparkstadion. Cu o tehnică remarcabilă, Ianis a trecut de ezitantul Antonio Rudiger și l-a învins pe Marc-Andre ter Stegen cu un șut la colțul lung.

Un gol de colecție, chiar dacă nu a fost suficient pentru ca România să obțină un punct. Jucătorul de 22 de ani, care joacă la Rangers de un an, este o mare speranță a fotbalului românesc de câțiva ani. Și nu e deloc surprinzător, dacă ne uităm la succesul tatălui său, supranumit ‘Maradona din Carpați’ “.