Prima zi de școală, online pentru elevii din 27 de unități de învățământ din țară

Ministrul Educației a precizat că 9 unități de învățământ au activitatea suspendată, iar alte 18 vor desfășura activități didactice online din cauza infrastructurii sau resurselor existente. 

În urma videoconferinței cu prefecții, Sorin Cîmpeanu a mai adăugat că „În cele 12 localităţi care vineri au depăşit rata de infectare de 6 la mie, învaţă 2.400 de elevi. Se adaugă şcolile care au probleme de infrastructură. Din Bucureşti, 8 vor învăţa online. În țară există încă 2.000 de elevi care din cauza problemelor de infrastructură, rămân online si 2.400 in cele 6 localități în care s-a depășit rata de infectare. La nivel național, peste 7.000 de elevi încep școala online, cel puțin în prima săptămână”  

Din cauza lucrărilor de infrastructură, Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență București a aprobat duminică lista școlilor și grădinițelor cu activitatea în online. 

Cele 8 unități școlare care vor începe noul an şcolar în sistem online sunt: 

  1. Grădiniţă nr. 133 – Sectorul 2
  2. Şcoala Gimnazială nr. 24 – Sectorul 2
  3. Şcoala Gimnazială nr. 25 – Sectorul 2
  4. Colegiului Economic Hermes – Sectorul 2
  5. Şcoala Gimnazială nr. 124 – Sectorul 5
  6. Şcoala Gimnazială nr. 280 – Sectorul 5
  7. Liceul Teoretic “Ion Barbu” – Sectorul 5 
  8. Şcoala Sanitară Postliceală VITA – Sectorul 6
Pop Ersilia
Pop Ersilia
Bună, mă numesc Ersilia, am 17 ani și studiez la Colegiul Național "Liviu Rebreanu" Bistrița. Sunt pasionată de cultura asiatică, în special de cea Japoneză și îmi place să-mi petrec timpul liber desenând, pictând, ascultând muzică sau citind manga.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare