Federația de Fotbal Românesc (FRF) a anunțat pe 7 Septembrie 2021, la ora 22:15, că testul RT-PCR efectuat de Ianis Hagi a ieșit pozitiv.

 Jucătorul de la Ragers, Ianis, suferea de dureri ușoare de cap iar rezultatul testului vine după alte 5 răspunsuri negative de la alte teste.

 FRF informează că: ”Ianis Hagi a acuzat ușoare dureri de cap în cantonamentul naționalei de la Skopje. A efectuat un test rapid sub coordonarea staff-ului medical al naționalei iar rezultatul este pozitiv.

 «Tricolorul» a intrat imediat în izolare. Până azi, cu ocazia acestei acțiuni a naționalei, Ianis efectuase 5 teste COVID, toate cu rezultat negativ. Fără a prezenta simptome, colegii de masă ai lui HagiRăzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcuau efectuat și ei o testare rapidă. Rezultatul este negativ pentru toți trei.

 Cu toate acestea, cei trei nu vor putea participa la antrenamentul oficial din această seară. Potrivit normelor din Macedonia de Nord, e necesar într-o astfel de situație un rezultat negativ la o testare PCR. Ei au efectuat și o testare PCR, rezultatul urmând să sosească până la ora jocului”.

 Autoritățile din Skopje îi permit lui Ianis Hagi să plece din țară, fără să stea 10 zile în carantină în Macedonia, deoarece el este un sportiv și este considerat un caz excepțional. Ținem să vă reamintim că meciul România VS Macedonia de Nord este astăzi, de la ora 21:45.

 (Sursă foto- Facebook)