Profesor implicat în conflicte verbale și dans lasciv în fața elevilor, sub atenția Inspectoratului Școlar

Imaginile publicate în mediul online cu profesorul care a dansat lasciv în fața elevilor au ajuns sub ochii Inspectoratului Școlar care îl anchetează acum pe profesor.

În apărarea sa, bărbatul motivează acțiunile sale ca fiind menite să impresioneze o tânără turistă care se afla în mijlocul grupului de elevi.

Cât despre comportamentul neadecvat, inspectorii școlari susțin că nu ar fi prima dată când profesorul are un asemenea comportament, având probleme cu el și în trecut.

Inspectorul şef al Inspectoratului Judeţean Timiş susține că anul trecut profesorul de geografie ar fi fost implicat într-un alt scandal asemănător. Atunci, acesta s-a ales cu o sancțiune pentru comportament neadecvat în relație cu elevii și celelalte cadre didactice.

Despre cazul de anul trecut, neoficial, ar fi vorba de atingeri nepotrivite între el și o elevă. Dascălul spune că nu știe de acest episod, în schimb spune că ar fi fost vorba de câteva conflicte verbale din cauza felului în care a făcut notarea.

 

 

 

Thomas Agud
Thomas Agud
Thomas Agud este student la psihologie. A intrat în lumea jurnaliștilor în toamna lui 2020, an în care a avut primele apariții în presă. A lucrat ca redactor la Ziarul Profit. A colaborat cu redacții precum Bihoreanul, Logopaper și Inclusiv. În prezent este redactor și PR la POV21.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare