Monștrii
Monștrii
După moartea celor doi gemeni, un caz care a zguduit țara, un alt incident crează controverse, contradicții și vâlvă.
O fată de 16 ani a înjunghiat mortal un bărbat de 41, care ar fi vrut să o violeze după ce a sechestrat-o, totul petrecându-se într-un apartament din Piatra Neamț, luni noaptea, în jurul orei 1:00. Tânăra, speriată, l-a înjunghiat mortal, lovindu-l de mai multe ori. Fata ar fi fost ademenită prin promisiunea unui loc de muncă. De asemenea, aceasta făcea parte dintr-o familie nevoiașă și mai avea doi frați.
Din aceste amănunte nu pot trage decât concluzia că fata ar fi vrut să-și ajute familia, și până la urmă pe ea însăși, dar acest om a vrut doar să profite de disperarea ei.
Consider că fata de 16 ani a făcut această faptă din legitimă apărare. Nici nu vreau să mă gândesc ce a fost în sufletul ei, prin ce traumă trece. Nu merită o pedeapsă mai mare decât aceasta. Astfel de bărbați care profită de fete tinere, fragile, fără apărare, ar trebui închiși și chinuiți.
Există sute, mii, milioane de astfel de cazuri și fiecare are un impact emoțional puternic. N-am învățat nimic din aceste cazuri și prea curând sigur nu vom învăța. Toată lumea se întreabă de ce nu au curaj femeile să depună plângeri, de ce nimeni nu spune nimic?
PENTRU CĂ SUNTEM IGNORATE! NU SUNTEM LUATE ÎN SEAMĂ ȘI NE ESTE FRICĂ!

În România, știm cu toții că nici în propria umbră nu putem avea încredere. Lumea este coruptă, se lasă coruptă și noi ne ducem de râpă.

Femeile nu sunt deloc protejate de astfel de monștrii și le sunt ignorate strigătele de ajutor, dar să ne aducem aminte totuși în ce țară trăim.
S-a propus o lege anti-viol. O propunere foarte bună care ar fi ajutat mult, însă cui să-i pese? Nimănui, exact! În ziua de azi, cu câteva mii de euro, un astfel de caz se face uitat, inexistent, iar traumele pe care le trăiesc minorii ajung și ele inexistente.
În încheiere, vreau să mai spun că o femeie nu merită să se lupte cu o astfel de traumă și să fie injosită în acest hal. Dragi domni, femeia nu e o cârpă cu care ștergeți pe jos și o aruncați la gunoi. Avem drepturi egale și nimeni nu poate contesta asta.