Un tânăr bucătar orădean, fost participant la „Chefi la cuțite”, este declarat dispărut de mai bine de 3 luni. Familia și prietenii acestuia nu știu nimic despre tânărul care acum nu mai răspunde la mesaje.

Răzvan Ivan, prietenul dispărutului, a declarat pentru Observator News că „sunt foarte multe lucruri care nu se leagă. El nu-şi întrerupea niciodată legătura cu prietenii. Brusc a început să blocheze pe toată lumea, a dispărut subit. Era anti-droguri, anti-fumat, anti-alcool. Probleme cu banii nici nu se pune problema.”

Ancheta poliției încă nu are rezultate, mama lui Mihai cerând ajutorul pe Facebook. Singura informație pe care sursele din anchetă o au este că un prieten l-ar fi văzut pe Mihai în martie în Brașov.

Mesajul de disperare al mamei bucătarului dispărut, de pe Facebook

Cristina Csillag: „Dragi prieteni, am o mare rugăminte la voi, să mă ajutați în găsirea fiului meu care a dispărut fără urmă. Suntem disperați să îl găsim.”

Cine este Mihai Csillag, bucătarul dat dispărut

Una dintre pasiunile lui Mihai era bucătăria, motiv pentru care s-a înscris la emisiunea „Chefi la Cuțite” în 2017, atunci când și-a spus public povestea și a recunoscut că nu are o legătură strânsă cu familia lui.

„Mama mea a divorţat de tatăl meu natural pentru că a ajuns la puşcărie pentru crimă, omor deosebit de grav. Bunica pentru mine a fost mamă, a fost tată, a fost de toate. M-a crescut până la 11 ani, când a murit.”

Despre Mihai mai aflăm că era un tânăr implicat în societate, fiind voluntar SMURD. Tânărul a muncit ca bucătar personal în New York, iar în timpul pandemiei a lucrat în Austria.

Orice informație legată de Mihai Csillag ar aduce liniștea și speranța printre familia și prietenii acestuia.