O clinică din Capitală a primit acuzații grave de la mai multe vedete care au fost operate acolo. „Uitase să îmi pună anestezie şi m-a tăiat pe viu.”

Autoritățile aduc acuzații grave patronilor și angajaților clinicii, frecventată de multe personalități din lumea mondenă.

Anchetatorii spun că acolo s-ar fi făcut operații și proceduri estetice în mod ilegal, de către persoane care nu ar fi avut pregătire medicală necesară pentru aceste procedee. În urma acestor operații au fost victime care au avut de suferit. Cei în cauză de la această clinică colaborau și cu alte clinici din țară și străinătate, unde făceau operații ilegal, potrivit procurorilor.

În cursul dimineții acestei zile, polițiștii de la Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice au început perchezițiile la sediul din București.

Activitatea persoanelor considerate medici la această clinică din Capitală continuă, clientele continuă să vină, cu toate că personalul este vizat de infracțiuni grave: vătămare corporală şi exercitarea fără drept a profesiei.

Persoane publice au depus angeri penale și susțin că medicii din această clinică le-au vătămat, în urma unor intervenții chirurgicale la nivelul sânilor, feselor și feței.

Una dintre clientele acestei clinici a rămas cu tenul ars, în urma intervențiilor. Persoana în cauză afirmă că medicul i-a aplicat pe față o substanță chimică care trebuia să ajute să scape de acnee, dar rezultatul a fost nefavorabil.

Simona Trașca, a trecut printr-o experiență neplăcută, suferind de lipoaspirație a bărbiei.

„Am simţit dureri foarte mari, îţi dai seama, mai ales în timpul operaţiei. La un moment dat aici uitase să îmi pună anestezie şi m-a tăiat pe viu şi i-am zis, adică era conştientă. Am fost la ei acum, nu am reuşit decât să mă cert cu doctorul respectiv, m-au consultat încă două doctorițe acolo, au zis că într-adevăr am dreptate şi aia e rămâi cu dreptatea în mână şi la revedere! A fost trauamtizant.”