cadou perfect
cadou perfect
Puțin clickbait, dragilor, fiindcă nu există un cadou perfect, cel puțin nu pentru fete. Și despre ele vom vorbi astăzi. Cu sau fără stereotipuri, perfecțiunea cadoului ține mai mult de personalitatea sărbătoritului decât de atributele obiectului. E vorba și de preferințe și aplicabilitate practică, dar reacția depinde și de caracter. Un extrovertit se va entuziasma și de o șosetă, dacă e colorată, iar un introvertit va zâmbi forțat și la o excursie în Bali.

Nu știu ce puteți cumpăra dacă vreți să vă faceți persoana favorită să plângă de bucurie. Dar știu ce puteți cumpăra pentru o zi de naștere, fără să vă auziți vorbe după.

Deci vă voi lăsa în rândurile de mai jos 5 idei pentru un cadou perfect pentru o fată. Și apropo, nu voi vorbi despre experiențe sau călătorii fiindcă sunt scumpe și greu de organizat și nici nu merită oricine o excursie. 
So, cu plăcere!
  1. Cărți

Dacă nu-i place să citească povești, nu trebuie să îi luați bestsellere, dar sigur există un domeniu sau o persoană care o pasionează. Și dacă chiar nu găsiți o carte potrivită, librăriile sunt oricum o mină de aur. Cu riscul de a face o reclamă nesolicitată, Cărtureștiul, de exemplu, e plin de chestiuțe care mai de care mai drăgălașe: pixuri, căni, termosuri, you name it. Și sunt și destul de scumpuțe, deci nu vă va acuza nimeni de zgârcenie.

2. Cosmetice

Toată lumea spune că e un pariu riscant, dar cu cât gama e mai largă, cu atât mai mari sunt șansele să nimeriți un câștigător. Puteți evita orice vedeți în sticluțe de culoarea pielii, ca să nu existe riscul obrajilor portocalii, dar dacă e colorat, e potrivit. Probabil n-o să poarte zilnic un tuș verde sau o ojă roz bon-bon, dar cu siguranță va simți nevoia la o petrecere să se dea în spectacol și atunci veți străluci în inima ei. Singurul lucru de care trebuie să țineți cont e să nu fie un brand de pe vapor. Nu trebuie să fie Dior, dar totuși să nu se trezească cu o urticarie.

3. Haine

Unica condiție aici este să îi știți mărimile. Acum, e greu să alegi o fustă, e greu să alegi o jachetă, dar sunt și chestii cu care nu poți da greș. Eu aș paria pe bluze. Un pulover bun la vremea lui nu strică, și nu veți avea probleme dacă e cu un număr mai mare. Dacă e mai fițoasă, îl va purta când merge să schieze în Alpi, dacă e mai simplistă probabil îl va purta de câte ori îi e frig. Și cum îl alegeți? Dacă îi știți culoarea preferată, asigurată-vă că nimeriți nuanța. Altfel, să fie negru. Tot va avea un deces în familie la un moment dat…

4. Artă

Am primit o singură dată în viață un tablou și încă sunt fascinată de el. Mai ales dacă nu are 12 ani și poate stă și ea la casa ei… sau la camera ei de cămin, o pictură în ulei va fi cu desăvârșire o surpriză plăcută. Dacă nu vă cunoașteți prea bine, rămâneți la peisaje, ca să nu riscați să îi provocați un infarct când vede un portret mâncând-o din priviri. Și dacă nu vreți vopseluri, puteți alege un CD sau un vinil sau orice legat de muzică. Doar să nimeriți trupa.

5. Pernuțe

Sună puțin a cadou de nuntă, dar depinde cum e ambalat. Din nou, dacă e puțin mai mare, va aprecia o păturică pufoasă sau o lenjerie de pat în culori frumoase. Și nu avem niciodată prea multe perne decorative!
Și poate nu în categoria asta ar trebui menționat, dar și satinul e o alegere bună. O pijama sau un halat din mătase sunt cumva prea scumpe ca să merite să ni le luăm singure, dar o dimineață perfectă e mereu învelită în satin… în visurile noastre…

Îmi dau seama că nu m-am gândit prea mult la copile.

Dar cu ele eu aș paria pe jocurile de societate. Învață ceva, se pot juca în grup și sunt bune pe termen nelimitat. Dar multe dintre lucrurile de mai sus sunt bune și pentru puștoaice. Dar să vedeți să nu înghită cioburi dacă sparge ceva.

Acestea fiind spuse, sper că nu i-am lăsat nimănui impresia că noi vrem doar ‘clișee ordinare’ și că nimeni nu se va despărți din cauza unui bibelou cu o bufniță.

Însă, dacă sfaturile mele chiar v-au ajutat, atunci îmi puteți trimite oricare cadou perfect din listă la adresa redacției. Spor la cumpărături!