Ziua Copilului, sărbătoarea dedicată copiilor aduce fericirea și zâmbetele pe fețele acestora, distracția și voia bună, iar pe părinți alături de copiii lor.

Oradea, oraș al diversității și capitala Art Nouveau susține și în acest an de Ziua Copilului, activități dedicate acestora, astfel totul pare a fi un tărâm de vis. Jocuri în aer liber, piese de teatru, mașinuțe, vată de zahăr, îi determină pe copii să își petreacă timpul distrându-se.

În această zi, obiectivele turistice nu scapă nevizitate. Părinții împreună cu copiii au ieșit în natură, iar unul dintre obiectivele acestora este vizitarea obiectivelor turistice.

Cum petreceți această zi?

Am fost în vizită la Casa Darvas-La Roche împreună cu fetița, iar băiețelul s-a jucat pe promenada de pe malul Crișului. Iar acum urmează să vizităm cetatea.

Ce părere aveți despre activitățile destinate copiilor?

Mi se par foarte diverse anul acesta. În mai multe locuri din Oradea se organizează activități destinate copiilor și chiar am fost surprins impresionată să văd cât de mult s-au imobliziat atât ONG uri, cât și Primăria. Sunt foarte mulțumită.

Străzile orașului sunt pline de copii voioși, iar parcurile răsună de glasurile dulci ale acestora. De cealaltă parte a Crișului, în Parcul Libertății, copiii și-au creat o lume a lor unde se joacă șotron, cântă la pian, mânâncă vată de zahăr și
popcorn.

Fiind o zi dedicată copiilor, cum o petreceți?

Petrecem în familie, petrecem împreună și încercăm să îi arătăm copilului cât mai multe jocuri și SĂ ÎI ARĂTĂM PARTEA FRUMOASĂ A VIEȚII.

Copilăria este cea mai de preț comoară, un paradis, acea parte a vieții în care copiii se bucură de orice lucru mărunt.

Ce părere aveți despre activitățile dedicate copiilor în această zi?

Sunt ok, sunt diverse, sunt pentru toate vârstele și e bine pentru Oradea să aibă cât mai multe activități pentru copii.

Oradea găzduiește spectacole dedicate copiilor la Teatrul de Stat, unde personajele din „Vrăjitorul din Oz” îi așteaptă pe copii să le treacă pragul, la ora 18:00.

Cum petreceți această zi și ce activități veți face în continuare?

Împreună cu copilul în primul rând, am fost la teatru, la o piesă de teatru pentru copii, iar acum ne plimbăm.

Atmosfera este cu totul deosebită, de la copii și pânâ la părinți se poate citi fericirea pe chipurile acestora.

Sărbătoarea aceasta este cu totul unică pentru copii. Cum alegeți să o petreceți?

Activitățile sunt obișnuite. Nu am fost în alte orașe de ziua copilului ca să zic așa, dar eu zic că Oradea e peste. În general peste și cred că și la activități de Ziua Copilului.