Studenții de la Harvard vor trebui sa fie vaccinați pentru a începe cursurile din toamnă

Studenții de la Harvard vor trebui sa fie vaccinați pentru a începe cursurile din toamnă

“Pentru a atinge nivelurile ridicate de vaccinare necesare pentru a ne proteja comunitatea, Harvard va cere ca toţi studenţii care vor fi în campus în această toamnă să fie vaccinaţi” a declarat universitatea, iar excepţiile vor fi acordate doar din motive medicale sau religioase, potrivit declarației.

De asemenea, alte universităţi din Ivy League, cum ar fi Yale, Columbia şi Princeton, au introdus anterior o astfel cerinţă privind vaccinarea.

Studenții trebuie să se imunizeze complet cu un vaccin aprobat de Food and Drug Administration (FDA), sau de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), înainte de întoarcerea în campus. Se mai adaugă în declarația universității și că trebuie să fii trecut cel puţin două săptămâni de la administrarea ultimei doze de vaccin.

Universitatea le va oferi posibilitatea de a se imuniza la sosire studenților internaţionali şi celor care nu au acces la un vaccin înainte de venirea toamnei.

Sursă foto: Facebook

Tudoran Ana Maria
Tudoran Ana Maria
Bună! Dacă ai ajuns aici, înseamnă că apreciezi munca depusă de mine și vrei să mă cunoști așa că-ți mulțumesc. Sunt o fire ambițioasă, lupt să-mi îndeplinesc dorințele, prietenoasă și plină de energie. Am făcut dansuri timp de câțiva ani, iar noua mea ocupație este scrisul, dar și cititul și călătoria. De asemenea, pot spune că am găsit oameni foarte tari prin intermediul redacției POV21 și vă îndemn și pe voi să vă alăturați acesteia, dacă aveți aceeași poftă de a scrie ca și mine.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare