Polițiștii din Slatina au identificat bărbatul ce aborda copii în locuri de joacă, după ce au fost sesizați marți seară.

Bărbatul de 39 de ani este bănuit de tentativă la infracţiunea de agresiune sexuală. Deși are domiciliul în documente în Piteşti, locuieşte fără forme legale în localitatea Priseaca.

Persoana a fost identificată şi în prezent se află la sediul Poliţiei Municipiul Slatina pentru audieri“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Mama unei fetițe care a fost victima bărbatului, a postat un mesaj într-un grup al mămicilor din Slatina de pe Facebook, povestind incidentul prin care a trecut fiica sa. Un individ a reușit să îi convingă fetița să îl însoțească în afara locului de joaca, sora mai mare fiind cea care a intervenit și a salvat situația.

Imediat după ce Poliția a fost sesizată, IPJ Olt a întocmit un dosar penal.

La nivelul Poliţiei Municipiului Slatina au fost demarate verificări în vederea identificării persoanei respective şi stabilirea situaţiei de fapt“, a confirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Mesajul publicat de mama fetiței:
Mămici din Slatina aveţi mare grijă. Nu lăsaţi copiii nesupravegheaţi la locul de joacă. Ieri la ora 11 fetița mea de 8 ani a fost interogată şi luată de un bărbat cam de 40 ani, 1.60 m cu dinţii de jos foarte urâți. A fost salvată de sora ei care o urmărea pe geam. Poliția nu l-a găsit deşi s-au mişcat repede“.