Te-ai gândit să petreci Paștele sau 1 mai pe litoral? Au fost comunicate regulile

Ce reguli trebuie respectate pe litoral de 1 Mai ? Paul Ene, secretar de stat în Ministerul Turismului și Economiei, a comunicat regulile ce trebuie respectate pe litoral de 1 mai și de Paște.

Legislația actuală obligă turiștii să poarte măști de protecție în spațiile publice, inclusiv pe litoral, mai exact pe șezlong și în apă. Întrebat dacă legislația se va schimba, Paul Ene a declarat: „În momentul de față, regula clară pentru toată lumea este că în spațiile publice să se poarte masca. Eu sper că până atunci să găsim o soluție și înțelegere pentru ca acest lucru să nu se întâmple. Dar regulile, în momentul de față, astea sunt. Dacă nu se vor schimba, atunci știm toți ce înseamnă asta.”

Turiștii care vor petrece weekendul de 1 mai și Paște pe litoral trebuie să respecte toate regulile: Să poarte măști în spațiile publice, să păstreze distanța de 1,5 m în magazine și pe terase și să se retragă în spațiile de cazare până la ora 20. Cazarea este permisă în cele 17 staţiuni de pe litoral, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară şi cu respectarea acelei reglementări, maxim 70% din capacitatea de cazare să fie ocupată.

Denes Vanesa
Denes Vanesa
Bună, mă numesc Deneș Vanesa, am 16 ani, îmi place să scriu și să cos. Sunt o persoană sociabilă, ambițioasă și prietenoasă.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare