Fostul primar al orașului Bocșa a fost găsit împușcat în cap în propria locuință. Soția este cea care l-a găsit, anunțând imediat Poliția.

Emanuel Dănilă avea 57 de ani. Acesta prezenta o plagă prin împuşcare la nivelul capului, iar decesul a fost confirmat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă, a informat IPJ Caraş-Severin.

La fața locului s-a găsit și o armă de vânătoare.

″În acest moment, o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin se află la faţa locului în vederea efectuării cercetării şi stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul. Din verificările efectuate până în prezent, arma de vânătoare este deţinută legal de bărbatul în cauză”, a precizat o sursă prezentă la locul intervenției.

I se va face necropsiei în vederea stabilirii cauzei decesului, cadavrul fiind dus la Serviciul de Medicină Legală.

Cu toate acestea, foștii săi colegi din PNL Caraş-Severin, au spus că este un “gest tragic şi disperat”, generat de o depresie post-COVID.

Marcel Vila a semnat un mesaj de pe pagina de Facebook a PNL Caraş-Severin, în care și-a prezentat condoleanțele: “Camaradul nostru, Emanuel Dănilă, Manu de la Bocşa, astăzi s-a ridicat la Cer prin voinţa lui. Este un gest tragic şi disperat, într-o lună a durerii şi a patimilor, generat de o depresie post-COVID, din cauza căreia a şi demisionat din funcţia de primar. Era un om bun şi harnic, un coleg sincer şi devotat, un spirit liber şi un rebel frumos. Condoleanţe familiei îndurerate, alături de care noi, Filiala PNL Caraş-Severin, vom fi mereu! Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească!”

În septembrie 2020, Emanuel Dănilă a fost ales primar al oraşului Bocşa, urmând ca în martie 2021 să demisioneze din motive personale care țin de starea de sănătate.