(FOTO) Dovada care atestă afirmațiile lui Voiculescu: Document oferit de surse din minister

Atât prin intermediul conferințelor, cât și prin participarea la emisiuni televizate, declarațiile contradictorii dintre ministrul interimar al Sănătății, Florin Cîțu, și fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, continuă.

Duminică după-amiază, Florin Cîțu a declarat că nu există la nivelul ministerului, un grup de lucru care verifică eventualele raportări greșite.

Tot ieri, Vlad Voiculescu a delcarat pentru G4Media că își menține afirmațiile: ”Ce am spus este adevărat și sunt documente care atestă acest lucru. Sunt documente ale Ministerului Sănătății”.

Surse din minister au oferit dovada care îi atestă afirmațiile lui Voiculescu: un document semnat de fostul secretar de stat Andreea Moldovan, din 12 aprilie, cu 2 zile înainte ca Voiculescu și Moldovan să fie demiși de premierul Cîțu.

Documentul conține decizia de a înființa un  ”grup tehnic de lucru” care să verifice ”modalitatea de raportare a datelor referitoare la infecția cu virusul SARS-CoV-2”.

Pe una dintre pagini este scris ”Dlui. Florin Cîțu. Confidențial”, alături de mențiunea ”Am primit”.

Cîțu a mai spus, în cadrul conferinței de duminică, că un astfel de grup nu există, dar a menționat că va forma unul, verificând astfel dacă există diferențele semnalate de către Vlad Voiculescu.

Aceste discuții au fost declanșate în urma demiterii lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății, și a afirmațiilor acestuia cu privire la un număr mai mic de decese din cauza COVID-19 declarat. Voiculescu a menționat că „Nu este exclus să fie mii de decese”.

Ghinea Mădălina
Ghinea Mădălina
Redactor al Revistei POV21 și membru activ din ianuarie 2021. Plină de ambiții și idealistă convinsă, scriu constant despre altceva, dar întotdeauna despre evoluție. Descoperă mai multe în celelalte articole semnate de mine!

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare