Marin
Sursa: The Stats Zone

Răzvan Marin (Cagliari) s-a duelat cu Denis Man şi Mihăilă (ambii de la Parma) în derbiul pentru evitarea retrogradării, Cagliarii-Parma

 

Parma a început cum nu se putea mai bine meciul, deschizând scorul în minutul 5, prin fundaşul Pezzela, care a prins un şut superb din afara careului în urma unui corner al echipei sale. Douăzeci şi şase de minute mai târziu (minutul 31), atacantul Cornelius îi plasează o pasă în careu colegului de atac Kucka J., care scapă unu la unu cu portarul  Vicario (Cagliari) şi majorează diferența de pe tabelă finalizând fără emoții.

Nu mult a ținut bucuria celor de la Parma, căci, în minutul 38, fundaşul dreapta, Carboni (Cagliari), dă o centrare perfectă la bara a doua pentru colegul său din atac, Pavoletti, care se înalţă imperial ajutându-se puțin şi de spatele adversarului care îl marca şi din câțiva metri înscrie cu capul şi reduce din diferență.

 

Pauză, Cagliari 1- Parma 2

Minutul 59

Portarul Sepe (Parma) dă o degajare lungă de 60 metri până la Cornelius, care deviază pe spate pentru Kucka, dar acesta este foarte bine marcat şi nu poate ține de minge, Denis Man este însă pe fază şi fură mingea, saltă un adversar care intră să-l deposedeze prin alunecare, apoi speculează în viteză un spaţiu favorabil şi înaintează razant pe lângă fundaşii adverşi, ajunge la 20 de metri, şutează puternic la colțul lung, portarul Vicario (Cagliari) atinge balonul, dar nu izbuteşte să-l oprească din drumul spre poartă, iar Man restabileşte diferența de două goluri pe tabelă pentru Parma şi duce scorul la 1-3.

Minutul 66

Marin (Cagliari) şutează în blocaj de la 16 metri, mingea ajunge la Pereiro, acesta pasează în spate la Marin care şutează puternic la colțul luung…şiii mingea intră în poartă chiar pe la barăă, Sepe (portar Parma) n-a avut nici o şansăă. Scorul este 2-3!!! 

 

Minutul 72

Antrenorul D’aversa încearcă să securizeze mijlocul introducându-i în teren pe Valenti şi Pelle, scoțându-şi pe Kucka şi Man, ambii atacanți. Tactica părea că funcționează, Parma avea încă să conducă pe tabelă înainte de prelungiri, scorul fiind în continuare 2-3.

Minutul 91

Marin îi întoarce serviciul lui Pereiro, acesta îşi aşază de câteva ori balonul şi şutează superb de la 20 de metri la colțul luung şi mingea intră în poartă aproape de vinclul porți lui Sepe, care nici de data aceasta n-are nici o şansă să intervină. Scorul este 3-3, iar Cagliari are speranțe să râstoarne scorul de le tabelă şi să învingă.

Minutul 94

Mihăilă începe o cursă personală în viteză,  depăşeşte ultimul fundaş advers, dar îşi prelungeşte însă mingea prea în lateral, intră în careu, dar are unghi închis, vede însă un spațiu pe colțul scurt, înaintează spre poartă şi încearcă să-l surprindă pe Vicario (portar Cagliari) cu o torpilă de şut, dar portarul gazdelor reuşeşte să pareze şi să prindă mingea. Gazdele scapă ei acum pe contraatac.

Nainggolan pasează lateral lui Pereiro, acesta reuşeşte să-şi fenteze adversarul care îl bloca, centrează la bara a doua unde Cerri se înalță asemeni unui vultur, de pe spatele adversarului său direct, loveşte cu capul şi mingea intră în plasăăăă. 

 

Scorul este acum 4-3, incredibill!!!!!!!!!!!!

Arbitrul central mai lasă un atac peste minutele de prelungiri, dar Parma nu reuşeşte să obțină nici măcar un punct din această partidă pe care a avut-o în mână 86 de minute, conducând cu 2-0 şi 3-1, pentru că centralul Valeri fluieră finalul.

Cagliari-Parma (4-3)

Gazdele încă mai au şanse să scape de retrogradare, dar Parmalezii se pot gândi deja la liga a doua.

Vedeți aici golurile partidei!