Filmul „Furios și Iute 9” se va lansa după doi ani de așteptare!

Filmul „Furios și Iute 9” din regia lui Justin Lin își va avea lansarea începând cu data de 25 iunie 2021 în cinematografele din România. Acesta este o continuare a filmului „Furios și Iute 8”, din anul 2017, și al zecelea film lungmetraj lansat din aceeași serie.

Potrivit scenariului: „Dom Toretto duce o viață liniștită alături de Letty și fiul său, micuțul Brian, cu toate că pericolul planează întotdeauna asupra orizontului lor pașnic. De această dată amenințarea îl va forța pe Dom să-și înfrunte greșelile trecutului, pentru a-i putea salva pe cei pe care îi iubește cel mai mult. Echipajul său se reunește pentru a opri un complot periculos condus de cel mai priceput asasin și șofer profesionist pe care l-au întâlnit vreodată: un bărbat care se întâmplă să fie și fratele abandonat al lui Dom, Jakob. Pe parcurs, vechi prietenii vor fi readuse la viață, vechi dușmani se vor întoarce, istoria va fi rescrisă, iar adevăratul sens al familiei va fi testat mai mult ca niciodată”.

„Furios și Iute 9” a fost unul dintre primele filme din 2019 a cărui lansare a fost anulată din cauza COVID-19 până la începutul lunii aprilie 2021.

Totodată, cu această lansare, producătorii au anunțat și încheierea seriei „Furios și Iute”. Momentan, ultimele două titluri vor fi „Furios și Iute 10” și „Furios și Iute 11”.

Seria a strâns aproape 6 miliarde de dolari încăsari la nivel global, devenind a zecea cea mai profitabilă franciză cinematografică din istorie.

Din rolurile principale fac parte Vin Diesel (Domn Toretto) și Michelle Rodriguez (Letty Ortiz). Din producție mai fac parte actorii Tyrese Gibson (Roman Pearce), Ludacris (Tej Parker), Nathalie Emmanuel (Ramsey), Lucas Black (Sean Boswell). Un nume care a fost vehiculat în ultima perioadă, a fost acela al lui John Cena, care probabil va fi personajul negativ al acestei părți.


Autor: Vanessa Deneș