Au descoperit trupul la 9 ani de la moarte. Rudele credeau că s-a mutat

Un bărbat din Oslo a fost descoperit decedat la 9 ani de la data morții.

Bărbatul avea peste 60 de ani și a avut multe mariaje, în urma cărora s-a ales cu mai mulți copii. Trupul bărbatului a fost descoperit în decembrie 2020 de către un îngrijitor.

Vecinii au declarat că acesta era retras, iar rudele spun că, atunci când nu l-au mai văzut, au crezut că s-a mutat sau a plecat la un azil de bătrâni.

Polițiștii au găsit trupul bărbatului după ce administratorul apartamentului a solicitat echipajele, dorindu-și să efectueze lucrări de întreținere.

Pe baza unei cutii de lapte, a unei scrisori și a autopsiei, s-a decis că bărbatul a murit din cauze naturale, în 2011.

Datele arată că deși pensia lui a fost oprită în 2018, facturile au continuat să fie plătite automat din contul său bancar.

Inspectorul de poliție din Oslo, Grete Lien Metlid, a declarat: „Acesta este un caz special și ne-a ridicat semne de întrebare despre cum a fost posibil așa ceva. Pe baza informațiilor pe care le avem, evident vorbim despre o persoană care a ales să aibă cât mai puțin contact cu alți oameni”.

Ghinea Mădălina
Ghinea Mădălina
Redactor al Revistei POV21 și membru activ din ianuarie 2021. Plină de ambiții și idealistă convinsă, scriu constant despre altceva, dar întotdeauna despre evoluție. Descoperă mai multe în celelalte articole semnate de mine!

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare