Darya a rămas însărcinată la 13 ani cu un băiat de 10 ani, iar acum anunță că este gravidă din nou.

Darya Sudnishnikova este din Rusia și la 15 ani dă naștere celui de-al doilea copil.
După ce a dezvăluit prima naștere, Darya a devenit cunoscută pe rețelele de socializare, unde a strâns peste un milion de urmăritori.

Darya a născut primul ei copil, pe Emilia, în luna august a anului trecut. Aceasta a pretins inițial că tatăl copilului este Ivan, un băiat în vârstă de 10 ani, dar în timpul sarcinii a dezvăluit că afirmația sa era falsă. A spus că a mințit din frică iar tatăl biologic al copilului, un băiat de 15 ani, ar fi violat-o.

S-a deschis un dosar penal cu privire la acuzația de viol, pentru care s-a prelevat o proba ADN de la Emilia, fetița Daryei.

Fata de 15 ani a dezvăluit pe rețelele de socializare că a rămas însărcinată pentru a doua oară, după ce a fost plecată într-o vacanță în Siberia la noul ei iubit, Pașa.

Darya le-a spus fanilor că a întreținut relații intime cu acesta, în urma cărora a rămas însărcinată: “Sunt șocată. Se pare că sunt din nou însărcinată. De la Pașa? Ar putea fi o sarcină? Ne-am protejat, dacă acest lucru contează”.

Aceasta a declarat ca suma de bani pe care o câștigă din mediul online, devenind influencer, este de aproape 5000 de lire sterline.