O întreagă familie a fost ucisă într-o casă din Dallas, unde șase oameni au fost găsiţi fără suflare. Doi fraţi, cu vârsta de 19, respectiv 20 de ani, s-au decis să îşi ucidă rudele, iar mai apoi și-au pus capăt zilelor, potrivit Daily Mail.

Tânărul de 19 ani a lăsat o scrisoare de adio, explicând gestul în detaliu, în șase pagini, iar mai apoi a povestit pe o rețea de socializare lupta pe care o duce de ani de zile cu depresia și auto-vătămarea.

Luni dimineață, în jurul orei 1, ofițerii din cadrul Departamentului de Poliție Allen s-au deplasat la o casă din zona Pine Bluff Drive, fiind contactați prin apel de urgenţă și li s-a cerut să facă o verificare la faţa locului. Forţele de ordine au ggăsit la fața locului 6 corpuri fără suflare. Crima ar fi avut loc sâmbătă, însă trupurile acestora au fost descoperite luni dimineață. Persoanele erau imigranţi din Bangladesh, iar crima se crede că a fost pusă la cale de cei doi frați: Farhan Towhid, în vârstă de 19 ani și Tanvir Towhid, în vârstă de 21 de ani.

„Se pare că doi frați au convenit să se sinucidă și au ajuns să ia toată familia cu ei”, a declarat sergentul poliției Allen, Jon Felty.

Sora geamănă a lui Farhan, Farbin Tiwnhid, părinţii Iren şi Towhidul Islam şi bunica de 77 de ani, Altafun Nessa, se aflau în vizită, iar luna viitoare ar fi trebuit să se întoarcă în Bangladesh.

Tânărul de 19 a postat scrisoarea de adio pe Instagram.

„Hei tuturor. M-am omorât pe mine și pe familia mea. Dacă tot voi muri, m-am gândit că aş putea la fel de bine să atrag atenția” a început băiatul.

În scrisoare acesta a mărturisit că a fost diagnosticat cu depresie în clasa a IX-a și a descris cum s-a tăiat cu lama, foarfeca sau cuţitul până când a clacat şi a recunoscut tatălui său problemele vu care se confruntă.

„Viața mea a fost perfectă, dar asta nu a schimbat faptul că eram deprimat. Aveam în continuare dorinţa de a mă tăia sau de a ajunge să plâng singur. Am încercat să-mi dublez medicamentele care au funcţionat, dar doar temporar. Fiecare soluție a fost întotdeauna temporară”, a notat acesta.

Cei doi frați au vizionat împreună „The Office”, iar mai apoi, la data de 21 februarie, fratele mai mare a intrat în camera lui și i-a propus: „dacă nu putem rezolva totul într-un an, ne vom ucide pe noi înșine și pe familia noastră”.

Farhan a marturisit în scrisoarea de adio că planul pe care l-au elaborat cei doi a fost simplu: „Avem două arme. Eu iau una și îi împușc pe sora și pe bunica mea, în timp ce fratele meu îi ucide pe părinți cu celălalt pistol. Apoi ne împuşcăm singuri.”