Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

În urma numeroaselor proteste violente care au avut loc în mai multe localități din țară, președintele Klaus Iohannis a reacționat și a oferit un posibil răspuns la adresa manifestanților.

Șeful statului susține că singura soluție care va permite stoparea pandemiei este vaccinul și nu violențele și manifestările extremiste.

,,Putem privi cu optimism către normalitate pentru că, datorită cercetării medicale, avem la îndemână soluția care ne va permite să stopăm pandemia. Se numește vaccin! Virusul care ne-a afectat dramatic existența nu dispare prin violență și manifestări extremiste, ci prin imunizarea cât mai multor oameni cu vaccinuri eficiente. În perioada imediat următoare, vom primi un număr semnificativ de doze și astfel campania de vaccinare poate fi accelerată.

Mulți dintre noi au pierdut pe cineva drag, alții au suferit profund în urma infectării cu acest virus. Putem însă să punem capăt acestei pandemii și îi îndemn pe români să aibă încredere în beneficiile imunizării și să meargă în număr cât mai mare la centrele de vaccinare”, a precizat președintele.