Papucii Gucci pentru gangsterii virtuali

În altă ordine de idei, cei de la Gucci tocmai ce au lansat un nou brand, „The Gucci Virtual 25”, în parteneriat cu Wanna. Deci papucii Gucci sunt virtuali și îi poți cumpăra pe Roblox sau alte platforme… Bă, lasă-mă, așa tare ne-a plictisit statul în casă? Numai văd pe viitor un scenariu de genul:

– Hai, bă, la alergat, să mai ieșim la aer!

– Stai să-mi pun casca VR, dar stăm maxim 2 ore, că după nu mai am papucii Gucci!

 

Vedeți, mă, se gândesc și ei la noi, restul plebei care pretinde că nu-i plac papucii Gucci

 

De fapt, suntem noi prea sărăntoci să le înțelegem concepția despre artă postmodernă. Nicio artă nu e prea scumpă, suntem noi prea limitați să cumpărăm și capodopere, pe lângă acele cărți de colorat rudimentare, ca niște „homini stagnaris” ce suntem. Uite, acum avem papucii Gucci la 9 dolari, fără etichetă. Hai să mai sărăcim cu încă 4 dolari, să fim în rând cu copiii de pe Roblox, că ce mai avem de pierdut?

 

Zici că sunt făcuți de EA Sports („țânăgheim”), să deblocăm toate părțile din joc

 

Până la urmă, era o dispută pe tema modelelor virtuale, gen arme, haine din jocuri, între fete și băieți. Că de ce băieții dau bani pe astea, că sunt virtuale, apoi… de ce fetele dau bani pe unghii false, dacă au deja unghii. Mă rog, era o memă, nu că m-ar duce capul la așa ceva. Oricum, 13 dolari pe papucii Gucci… e o nimic toată. Pe Counter-Strike: Global Offensive este un model de Accuracy Internațional Arctic Warfare – cunoscut ca AWP – de 1000 de dolari. Tot același dezvoltator, Valve, are pe Team Fortress 2 „Tigaia de Aur”, de 5000 de dolari, printre cele mai scumpe obiecte virtuale. Deci 13 dolari pe niște papuci e o nimic toată.

 

Dar… chiar merită papucii Gucci?

 

Păi, un scop practic nu au, numai dacă reușesc turcii și chinezii să producă fake-uri. Altfel… chiar nu poți face nimic util cu ei, doar să îți faci poftele. Alea la care ai visat de mic: papucii Gucci, de la Bill, CIP-icii… Deci dacă vrei să te dai mare în fața prietenilor de pe Roblox, nu mai ezita să-ți dai toată alocația pe așa ceva. Doar poți merge cu combinezonul la școală, dacă nu mai ai papuci. Sper că ați rămas mai debusolați decât mine, după ce ați terminat de citi. Cu plăcere!

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare