Universitatea Facebook
Universitatea Facebook
Minunata lume nouă se oprește în loc când se uită la noi cum muncim din greu să fim doctori, antrenori, comentatori pe Facebook. Aici, pe Facebook, găsești toți specialiștii. Au școli și doctorate, stetoscopul prins de mărul lui Adam.

Nu-și dau seama, săracii, că sunt susținuți tot de absolvenți ai Medicinei de la Universitatea Facebook & Social Media, unde se intră cu parolă și mail, nu cu nota de la BAC sau diploma de la finalizarea studiilor profesionale

Facebook te acceptă așa cum ești, cum te-a lăsat Dumnezeu pe pământul ăsta pe care, mi se pare, au aterizat toți proștii scăpați din Rai.
Știți ce-mi place? Toți cei care au o părere negativă despre COVID-19 și sunt, pe deasupra, „enti-văxin” complet și total împroașcă cu noroi și smoală ce pute a fecale de la, vorba aia, mulți kilometri, că e cu distanțare.

Am găsit doi pârliți – care au absolvit Universitatea Facebook – ce explicau cum mor oamenii în spitale din cauza tratamentelor, din cauza vaccinului, din vina medicilor

Bă, băieți, medicii ăia au stat zeci de ani ca să îți prescrie paracetamolul care, administrat incorect, te poate băga în comă. Nu m-a surprins faptul că aveau mii de adepți și de like-uri și inimioare, pentru că ăștia se caută, se găsesc, iar cine se aseamănă se adună.

Am trecut prin COVID-19 acum o lună de zile

O situație nefericită m-a dus la infectarea cu COVID-19 și am stat la pat multe zile, în care am crezut că o soluție bună ar fi să iau un pumn de medicamente și să merg la Bărbosul. Nu-i de joacă, dar o să vă treziți doar când veți da de bai, iar atunci vă invit pe toți la Clinica Facebook & Social Media, unde tratamentul adecvat este mâncatul de… În fine.
Mă uit, așa, stupefiat, la fețele lor. Unii par oameni serioși, alții parcă au băgat degetele în priză. Însă îi unește sloganul ăla #rezistent: Nu există COVID-19, asta e Oculta. Vaccinul e făcut pentru exterminare.
Sunt sigur că se chinuia cineva să livreze, așa, pe nepusă masă, un virus, în loc să îți bage otravă în mâncare și apă să te cureți mai repede și eficient.
Haideți să ne gândim la următorul scenariu: Toți să ne raliem regulilor și să le respectăm. Cum ar fi atunci?