persoane vaccinate

Miercuri, 3 martie, la ora 11:30, a fost programată pentru vaccinare persoana cu numărul un milion. Astfel, România atinge pragul de un milion de persoane vaccinate împotriva COVID-19.

Femeia cu numărul un milion este o doamnă de 86 de ani cu deficiențe motorii cauzate de afecțiuni neurologice. Are în schimb o stare psihică excelentă, consemnează Hotnews.

Femeia a fost vaccinată de însuși coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță. Vaccinarea s-a făcut la Spitalul de Urgență București, unde a fost prezent și premierul, conform Guvernului.

Am ajuns la persoana vaccinată cu numărul un milion. Ținta inițială era să avem un milion până la sfârștiul lunii martie. (…) Campania de vaccinare merge bine”, a declarat Florin Cîțu, citat de Hotnews.

Prim-ministrul României a atenționat oamenii să respecte în continuare măsurile de protecție, subliniind necesitatea măștii.

Văd peste tot persoane care merg cu metroul, pe stradă, oameni care nu poartă mască. Nu putem să ne permitem așa ceva în acest moment”.

Ministrul Educației a spus că 50% de cadre didactice vor fi vaccinate până la 10 martie. Click aici pentru detalii!

Iată declarațiile complete făcute de premier după vaccinarea persoanei cu numărul un milion:

Iată declarațiile făcute de coordonatorul campaniei de vaccinare: