Ce a făcut Brian ca să fie drăcuit de un învățător? Nu a citit lecția, pe clasa a doua. Părinții au surprins un învățător în timp ce urla la copiii pe care ar fi trebuit să îi educe.

Conform 7Iași.ro, învățătorul Constantin Şerban de la Şcoala Gimnazială ”Mihai Codreanu” Iaşi și-a terorizat elevii. În același timp, acesta este consilier județean la Consiliul Județean Iași.
Iată ce le transmite învățătorul elevilor săi:
”Nu ai caiete, nu ai cărţi… şi ţie îţi trebuie papuci cu role, mă? Eşti un obraznic, mă! Îţi spun să te tunzi, decât papuci cu role mai bine tunde-te bă! Tunde-te! Tu auzi să te tunzi? Ce programare, mă, mă duc acolo şi mă tund! Ce, tu eşti cucoana Manda să te programezi? Ia loc! Dă-ţi aia din cap! Mai bine îţi cumpără cămaşă! Măi taci măi din gură, te-ai învăţat ca o ţaţă. Bărbaţii vorbesc mai puţin (…) Brian, te ia mama dracului, Brian, treci mai departe! (…) De ce n-ai citit lecţia, măi, lecţia e de două zile. De ce nu citeşti lecţia!!! Ridică-te-n picioare! Băi, tu lecţia trebuie să o citeşti de 10 ori! Ia loc! Leneşule! Te joci toată ziua! (…) Băi tu nu auzi, fir-ai al dracului, tu nu auzi!”, se aude pe înregistrările publicate de 7iasi.ro.

Un părinte a introdus un aparat de înregistrat în ghiozdanul copilului său, iar mai apoi înregistrările au ajuns pe internet și la poliție.

Găsești înregistrarea aiciSursa foto : evz.ro