Support your local artist
Support your local artist

Support Your Local Artist” este proiectul care a luat ființă printr-o echipă de tineri ce și-au unit puterile și pasiunea pentru a promova frumusețea artei. Acest proiect constă în promovarea artiștilor adolescenți români, dar și a celor străini în viitor. Alexandra Dănilă este tânăra fondatoare a acestei pagini de Instagram și își dorește ca sloganul paginii sale să ajungă la urechile a cât mai multor oameni.

Această echipă este optimistă și își vede proiectul strălucind peste câțiva ani de zile; își doresc să se extindă și pe internațional, deținând propriul merch. Pe partea de colaborări sunt de asemenea deschiși, considerând că întrajutorarea nu poate duce decât la schimbări pozitive și de impact în societate.

Arta are un impact pozitiv și de durată asupra noastră, ajutându-ne să ne dezvoltăm personalitatea. În cazul Alexandrei, fondatoarea acestui proiect, arta și-a lăsat amprenta peste ea într-o manieră evolutivă: „Sunt o persoană care mereu a iubit arta și m-a făcut să mă dezvolt din toate punctele de vedere, deoarece m-a învățat să văd partea frumoasă a lucrurilor și m-a făcut un om mai sensibil, mai bun”.

Link către pagină: https://instagram.com/supportyourlocalartistt?igshid=ebgj9xbord7

Pentru mine, arta reprezintă mica spărtură în peretele ce desparte lumea fizică de cea a imaginației; tot din ea îmi iau și aerul proaspăt de care am nevoie pentru a-mi păstra identitatea. Prin artă ajungem să ne cunoaștem propriul univers în substrat și să evoluăm spre persoana care visăm să devenim.

Una dintre poeziile mele, check it out.

Dor de toamnă