Bill Gates
Bill Gates

Filantropul Bill Gates a răspuns teoriilor conspiraţiei care au apărut pe rețelele de socializare și care dezinformează populația despre Coronavirus, originile sale şi răspândirea acestuia. Teoriile includ și ideea că prin vaccinare se introduc microcipuri în oameni, potrivit mediafax.

Într-un interviu acordat Reuters, Bill Gates a răspuns milioanelor de postări de pe internet legate de el şi de pandemie. Acesta le-a numit „teorii nebuneşti ale conspiraţiei” și a rămas surprins, întrebând: „Oamenii chiar cred asta?”

Bill Gates a răspuns afirmațiilor care susțin că el și dr. Fauci au creat pandemia pentru a încerca să controleze oamenii sunt „cu adevărat rele” și că este „foarte surprins de asta”.

„Nimeni nu ar fi prezis că eu şi dr. Fauci am fi atât de proeminenţi în aceste teorii cu adevărat rele”, a afirmat Gates.

Miliardarul a declarat că își dorește să înțeleagă ce se află în spatele acestor conspirații și să înțeleagă cum se schimbă comportamentul oamenilor.

„Va trebui să învăţăm în anul următor şi să înţelegem … cum se schimbă comportamentul oamenilor şi cum ar fi trebuit să reducem acest lucru?”