România trece la o etapă serioasă de vaccinare!

"în Știri" by

România trece la o etapă serioasă de vaccinare!

Vaccinarea împotriva virusului Sars-Cov-2 a început în România la sfârșitul anului trecut, iar de atunci în întreaga țară au loc etape serioase de vaccinare.

Primăria Galați va amenaja 36 de puncte în trei baze sportive din oraș pentru vaccinarea împotriva COVID-19. Potrivit reprezentanților primăriei, pentru amenajarea și funcționarea celor trei centre, municipalitatea estimează că va cheltui aproximativ două milioane de lei.

Este vorba despre Sala Siderurgistul (16 puncte), Sala Sporturilor (12) şi Patinoarul Dunărea (8). Astfel, Primăria asigură compartimentarea şi dotările necesare: panouri separatoare, frigidere, chiuvete mobile, calculatoare, imprimante, scaune, mese, paturi, dulapuri, pubele etc. De asemenea, se va face curăţenia şi dezinfectarea zilnică a spaţiilor. Cheltuielile necesare pentru buna funcţionare a cabinetelor sunt estimate la această dată la peste 2 milioane de lei, iar banii sunt alocaţi de la bugetul local”, au anunţat reprezentanţii Primăriei Galaţi.

14 milioane de lei a alocat Primăria Galați în lupta împotriva COVID-19, fondurile provenind de la bugetul local. Din totalul sumei, reprezentanții primăriei mai spun că Guvernul a decontat doar patru milioane de lei.

Un tânăr pasionat de scris și jurnalism în general. Pasiunea pentru scris a apărut încă din copilărie, iar mai târziu am realizat că pot face mai mult decât să scriu într-un caiet. Am continuat pe un blog personal, iar mai târziu am descoperit că dincolo de blogul personal sunt alte căi prin care îmi pot face vizbilă pasiunea și munca. Povestea mea este percepută în funcție de cum eu o văd. Sfatul meu este să fii un om încrezător și înțelept.

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi