(VIDEO) Copil cu dizabilități agresat de personalul centrului de plasament!

"în Știri" by

Un copil cu dizabilități a fost agresat de personalul centrului de plasament. Se întâmplă în Voluntari, județul Ilfov.

Băiatul a fost abuzat din cauza faptului că s-ar fi jucat sărind în pat. Iată video-ul:

 

Imaginile au fost publicate de către Președintele Consiliului Tinerilor Instituționalizați din București, împreună cu un mesaj:

De ce? De ce încă lucrează în sistem acești «oameni»?
Ce putea să facă un copil ca să îi supere atât de tare pe acei indivizi?
În centrul de plasament din Voluntari, județ Ilfov, un copil este abuzat de către cel care trebuia să îl protejeze, să îl educe și să îl pregătească pentru viața independentă!
Motivul? Copiii se jucau in cameră, săreau pe pat, câți dintre noi nu săream pe pat când eram mici?
ANDPDCA – Persoane cu Dizabilități, Copii și Adopții a mers în control la centru. Îi felicităm că își fac treaba, da, chiar dacă pare stupid să îi feliciți pe cei care își fac treaba. Prea mulți ani s-au ascuns suferințele, bătăile și abuzul din centre!

Așteptăm cu nerăbdare rezultatul corpului de control al ANDPDCA și vom formula și noi plângere penală împotriva celor doi «oameni» care îl lovesc cu atâta sete pe colegul nostru!” .

Bună, mă numesc Raluca și nu, nu sunt critic de modă. Dar am 16 ani și o sete excesivă de drept. Mă înclin cât de tare pot spre această latură a justiției și am născut un vis arzător: biroul propriu de avocatură. Momentan îmi trăiesc viața de licean la filologie, îmi dezvolt pasiunea pentru proză și opinie, iar dacă vei fi atent pe medalionul meu, vei observa o aspirație spre poezie. Sper ca ceea ce citești din partea mea să te facă să spui „Fata asta chiar trebuie citită!”

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi