Alexandru Cumpănașu – instigare pe internet la adresa profesorilor!

Alexandru Cumpănașu, fost candidat independent la alegerile prezidențiale din 2019, instigă elevi minori, făcând „educație” pe TikTok pe manele și blamează profesorii, îndemnând elevii să își exercite anumite „drepturi”. Poliția s-a sesizat în acest sens.

Cumpănașu administrează un cont de TikTok sub numele de „profu’ online” și este urmărit de aproape 500.000 de copii și tineri. Acesta face „educație” pe manele și îndeamnă elevii să aplice anumite comportamente în ceea ce privește școala online, explicând ce „drepturi” au. „Eu nu știu ce psihopați sunt de partea ailaltă, ce derbedei sunt de partea ailaltă ca profesori. Da? Din păcate, ne arată că perverșii în sistemul de învățământ sunt destul de mulți. Acuma, cu tot respectul, să vezi fete de 15-16-17-18 ani făcând genuflexiuni, flotări și altele, pe cameră, ca înregistrări, ele pot fi folosite și altfel. Pot fi puse pe site-uri de o altă natură! NU dați cu voi nicio înregistrare!”.

Fostul candidat la prezidențiale a făcut multe live-uri pe TikTok în care au participat tineri, în multe cazuri aceștia fiind minori. Conform Aktual24, Cumpănașu a făcut aluzii sexuale în repetate rânduri, spunându-i unei minore „tu ai un păr frumos, ești o fată destul de dezvoltată”, în alte discuții vorbind despre „dotările” sale naturale, iar cu o altă minoră a purtat o discuție despre potență.

Părinții elevilor sunt îngrijorați de conținutul revoltător la care au acces copiii lor pe TikTok, dar și profesorii sunt șocați de aceste filmulețe care instigă elevii la ură față de dascăli. În acest sens, Poliția cercetează dacă aceste video-uri se încadrează la coruperea de minori sau dacă incită la ură față de profesori, stabilind dacă aceste fapte pot intra în sfera Codului Penal.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare