petarde
petarde

Prietenii tăi nu te bagă în seamă, iar părinții îl preferă pe fratele tău mai mic? Simți că nu ți-a mai rămas nimic de făcut? Seara începi să reflectezi asupra vieții? Nu te îngrijora, am venit cu o soluție pentru toate problemele tale. Nouă din zece participanți s-au declarat a fi mulțumiți de rezultate.

Încearcă și tu astăzi jucăria piromanului!

Fă-te remarcat! Achiziționeaz-o doar astăzi la incredibilul preț de o amendă! Așa poți accentua portofelul tău doldora de bani, egalat numai de goliciunea regăsită în cutia craniană. Acest look nu se rezumă doar la eleganță, putând fi transformat într-un DIY care îți va salva viața.

Drag viitor cumpărător, îți mai prezint un produs de neuitat! Printr-un parteneriat cu IKEA și Bear Grylls, compania NCF (N-avem Ce Face) a lansat kit-ul Prometeu. Acesta este format dintr-o colecție limitată de petarde și o funie. Urmând cu grijă instrucțiunile detaliate de pe cutie, vei obține o pătură de cea mai înaltă calitate, cu o temperatură adaptabilă, potrivită până și iernii siberiene.

Preferi liniștea și comoditatea? Ești definiția stabilității și a tradiționalului? Atunci hai să vorbim despre ceea ce spun preferințele tale în materie de petarde despre tine.

Echipa noastră de astrologi și vânzători ambulanți a obținut statistici menite să determine caracteristicile exacte ale cumpărătorilor, având la bază produsele noastre de calitate. De ce am depus atâta efort? Pentru că ne pasă! Fără prea multă vorbărie, hai să vedem unde te încadrezi.

Piccolo (corsair sau simplu)

petardeEști minor și trebuie să împarți banii de mâncare cu cei de distracție. Părinții tăi n-au idee pe unde li se plimbă puiuțul, iar cu cine, nici atât. Ai tupeu să ne spui de la care afiliat de al nostru ai cumpărat acele petarde?

Covoraș pocnitor

petarde

Ești o persoană sinceră, iar motto-ul tău e carpe diem. Filmul tău Disney preferat este Aladdin. Dai vina pe zodii și cei din jur pentru propriile-ți greșeli. Nu ai noroc în dragoste din 2009, iar astrele nu par doritoare a se îndura prea curând. Ai avut o fază emo.

Petarde cu fitil

petarde

Fumezi de la 13 ani și viața ta este una neîmplinită. Simți că toți oamenii au ceva cu tine. Din fericire, eu sunt aici să îți confirm: da, ăia te nedreptățesc, blabla. Aceste trăsături nemaiîntâlnite te fac eligibil pentru o reducere la kit-ul Prometeu. Încălzește-ți inima!

Petarde cu 3 focuri

petarde

Te descrii drept o fire liberă. Urmărești videouri motivaționale în mod neironic. Fundalul de la telefonul tău conține un citat profund. Ești prieten cu proprietarul covorașului pocnitor.

Kalashnikov

petarde

Ești un spirit neîmblânzit, exact ca urșii cu care mergi la băută. Consideri că o masă echilibrată are la bază vodkă, lapte și cartofi. Ai niște cărți în limba rusă la îndemână oricând, în ciuda faptului că nu vorbești această limbă. De asemenea, ultima ta căutare de pe Google e „rusoaice în apropierea mea’’.

Petarde, în general

Ai un fetiș pentru chitanțe. Ai făcut o listă cu rezoluții mari și late, dar vrei să ți se dea totul pe tavă. Îți este lene să gândești înainte să acționezi. Prin urmare, consecințele te lovesc pe neașteptate. Surprinzător, petardele nu sunt o excepție. O bătrânică era să facă atac de cord, unui câine i-a explodat maxilarul, iar o pasăre a uitat drumul spre casă. Dar niciodată nu e vina ta, așa-i?

Deci, nu doar preferințele tale sunt în stare să-ți pună eticheta. Vrei să știi ce spune cumpăratul de petarde despre tine?

Pe scurt, îți este scris în stele să faci lucruri mărețe. În principal, să demonstrezi tuturor că ești soarele, iar lumea se învârte în jurul tău. Când vor înțelege și ceilalți asta odată?

Dacă vrei să citești un articol care te învață cum să devii o scursură a societății, click aici!