Băiat de 15 ani, accidentat mortal de un preot băut la volan!

"în Știri" by

Pe o stradă din localitatea Bobicești, un preot dintr-o localitate vecină a accidentat mortal un băiat de 15 ani, sâmbătă seara, 2 ianuarie 2021. Preotul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, potrivit Adevărul.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 19:00, când băiatul de 15 ani se deplasa pe strada Bobiceşti din comuna cu același nume. Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, preot în localitatea Bîrza, satul Braneţ, se afla la volanul autoturismului care l-a accidentat mortal pe tânăr.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 0.45 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, astfel poliţiştii întocmind un dosar penal pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

La data de 2 ianuarie 2020, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că pe raza comunei Bobiceşti, judeţul Olt s-a produs un accident rutier.

Poliţiştii din cadrul Poliţie Oraşului Balş s-au deplasat la locul accidentului şi din primele cercetări au stabilit faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat de 57 de ani din comuna Bîrza, şi un pieton în vârstă de 15 de ani din comuna Bobiceşti, judeţul Olt. Din păcate, minorul a decedat”, transmite Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns