Noul ministru al Muncii a făcut afirmații despre ridicarea restricțiilor!

Raluca Turcan, noul ministru al Muncii, afirmă pe pagina sa personală de Facebook că restricțiile nu vor fi ridicate până nu va fi imunizată cel puțin 60-70% din populație împotriva COVID-19.

Pe pagina sa de Facebook, ministrul Turcan scria duminică despre campania de vaccinare și următoarele persoane cărora le va fi administrat vaccinul. Angajații din centrele sociale vor fi vaccinați în prima etapă, iar aceștia vor programa rezidenții centrelor pentru a doua etapă. De asemenea, Turcan susține că România va primi săptămânal aproximativ 140.000 de doze de vaccin, acest număr fiind mai mult decât suficient pentru cei care optează pentru imunizare.

Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor sanitare, este calea sigură pentru ca viața noastră, a tuturor, să revină la normal. Dar trebuie să fim conștienți de un lucru – dacă 60-70 la sută din populație nu se va imuniza, nu putem spune că riscul a trecut și că restricțiile vor fi ridicate”, a adăugat Turcan.

Aceasta a mai precizat faptul că acest vaccin a fost testat pe un număr mai mare de 40.000 de persoane înainte de a fi aprobat de Agenţia Europeană a Medicamentului şi Agenţia Naţională a Medicamentului și previne infectarea cu SARS COV 2, sau poate limita dezvoltarea unei forme mai severe.

Avem în sfârşit o soluţie ca să ne reluăm vieţile aşa cum le ştiam. Eu mă voi vaccina când îmi va veni rândul”, a adăugat Turcan.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare