Miros de portocale, cetină de brad și cozonaci proaspăt scoși din cuptor… Vestitorii Crăciunului au început să ne colinde. Lăsând la o parte contextul pandemic, avem nevoie de o desfătare, de un moment al nostru în care să ne dăm seama că suntem împliniți, că prăjitura arsă poate fi mâncată și ea, nu e atât de rea precum arată.

Și pentru ca acest Crăciun și fie și mai luminat, o parte din Echipa POV21 v-a pregătit o serie de urări care să vă bucure inimile!

„Chiar dacă este un Crăciun atipic, vă propun să vă bucurați de momentele petrecute împreună cu familia! Crăciun fericit și liniștit alături de cei dragi!

Sângeorzan Gina, coordonator al Redacției de Jurnalism


 

„Vă doresc un Crăciun fericit și sănătos! Anul 2020 nu a fost anul nostru, sper să aveți parte de liniște sufletească, de momente cu adevărat importante alături de oamenii dragi, într-o atmosferă parfumată cu miros de cozonac și portocale.”

Iulia Asproiu, redactor


 

„Vă doresc un Crăciun plin de lumină! Să ne bucurăm acum, la final de an, de toate momentele care ne-au făcut mai puternici și care ne-au arătat cât de bine e să ne aflăm, în final, unii lângă alții. 

Să ne auzim în 2021 mai buni, mai frumoși, mai entuziaști și mai dornici de a trăi memorabil! 

Sărbători binecuvântate!”

Andreea Cordoș – cofondator POV21


 

„Știu, nu e cea mai bună ocazie să vă urez un Crăciun fericit, fiindcă este unul trist și sumbru. Ceea ce vreau să zic, în mod special, este să nu vă pierdeți speranța, căci atunci când nimeni nu va mai spera spre mai bine, totul se va duce de râpă. Așa că protejați-vă cât puteți de bine, pentru a-i proteja pe cei dragi. Continuați să dăruiți, chiar speranță și fericire oricui, pentru a trece împreună peste această «coliziune cu Nibiru». Poate este cea mai cruntă lecție de umanitate pe care am fi putut-o primi vreodată, dar vom prețui, cu atât mai mult, pe cei dragi și poate vom învăța ce consecințe ne pot aduce direct faptele noastre, la un moment dat… Sărbători fericite și pline de speranță, încredere și responsabilitate vă urez, căci dacă nu noi ne facem bine, atunci cine?”

Alexandru Cojocariu, redactor


 

„Pentru cei mai mulți dintre noi, anul 2020 nu a fost tocmai reușit, dar nu trebuie să ne pierdem speranța. Până la urmă, speranța este cea care ne ajută să trecem prin toate și tot ea ne va ajuta să depășim aceste vremuri atipice. Sănătate vă doresc din suflet! Să continuați să credeți în voi și în vremuri mai bune! Fericirea, curajul și faptele bune să vi le aducă noul an! Un Ajun de Crăciun împlinit și un 2021 care să vă găsească cu forțe noi!”

Raluca Scurtu, redactor 


 

„Noi, românii, avem capacitatea asta de a trece prin orice. Am trecut prin prigoana turcilor? Am trecut. Am trecut prin 40 de ani de comunism? Am trecut și prin ăia. Sărbătorile de anul ăsta sunt prilejul perfect pentru a ne aminti cine suntem și ce putem face, dacă suntem uniți.

Dragilor, e un clișeu dacă vă urez «sărbători fericite», așa că o să mă limitez la «sărbători luminate», pentru că avem nevoie, mai mult ca oricând, de lumină în viețile și sufletele noastre. Fiți fericire!”

Radu Bertea, redactor POV21 Suceava


 

„2020 devine o amintire, iar sărbătorile ne asigură un mic prilej de a zâmbi, în ciuda anului ieșit din comun. Indiferent de ceea ce ne rezervă 2021, indiferent cât de clișeic ar suna, singura limită e cea impusă de voi. Sărbători fericite și nu numai!”

Sofia Aderov, redactor


 

„Vă scriu cu speranță, cu dor în suflet și cu o oarecare nostalgie presărată printre rânduri. Vă scriu, chiar dacă sunt conștientă că nu pot schimba anul, să vă aduc clipele de fericire pe care le-ați fi meritat fiecare dintre voi.

Și totuși… îmi doresc să aveți parte de un Crăciun magic, căci merităm măcar un final de an frumos! Îmi doresc ca din acest an să luăm atât fragmentele cele mai bune, cât și pe cele mai puțin plăcute, pentru că doar așa reușim să devenim mai puternici.

O să vină și zile mai bune, dar până atunci, hai să ne bucurăm de ceea ce avem! Să ne prețuim pe noi înșine, și poate cel mai important, să-i prețuim pe cei dragi nouă, pentru că fericirea noastră depinde de ei!”

Lorena Miterici – PR & Parteneriate


 

„Chiar dacă va fi un Crăciun diferit, asta nu înseamnă că magia Crăciunului a dispărut. Doar noi putem să păstrăm magia Crăciunului vie și să răspândim bucurie, bunătate, speranță și iubire în lume și printre noi. Păstrați aceste valori în suflet și vom trece peste această perioadă cu bine, împreună. Vă doresc sărbători liniștite, cu pace în suflet și în casele dvs., cu bucurie și speranță pentru anul care vine și un an nou mai bun, mai frumos și mai prosper.”

Cu drag, Preda Ștefania – redactor POV21 


 

„La mulți ani, dragilor! De asemenea, Crăciun fericit. Anul acesta, pentru mine, a fost unul plin de avânt în toate direcțiile. Un an cum altul nu va mai fi și, în ciuda obstacolelor, am progresat și m-am depășit. Se poate, puteți și voi. Anul a fost dificil, dar pe următorul mi-l imaginez cu mult mai multă putere și speranță decât acesta. Viața este în pante și rampe.

 Uneori urci, alteori cobori, dar întotdeauna merită trăită, indiferent de poziția în care te regăsești în această viață.”

Alex Burlacu, coordonatorul adjunct al Academiei de Scriitori POV21


 

„A fost un an mai dificil și probabil nu te-ai fi așteptat să treci printr-o pandemie. În 2019 îți făceai planurile pentru 2020, iar acum e momentul să ți le faci pentru 2021. Nu contează situația prin care trecem, deoarece trebuie să ne păstrăm speranța că vom trece cu bine prin această perioadă.

«Crăciunul este pentru totdeauna, nu doar pentru o zi, este dragoste, dorinţa de a trăi împreună, de a dărui, toate acestea nu sunt de pus deoparte ca nişte clopoţei, lumini şi beteală argintie într-o oarecare cutie pe un raft. Binele pe care îl faci pentru alţii este binele pe care ţi-l faci ţie.» (Norman Brooks)

Haideți să primim în sufletul nostru spiritul Crăciunului! Vă urez un Crăciun fericit și un an nou frumos!”

Petre-Daniel Tîrziu, membru al Academiei de Scriitori


 

„2020 nu a fost cel mai bun an din viața noastră, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne dăm cu capul de toți pereții.

Viața merge mai departe, iar noi o să apucăm să vedem și luminița din capătul tunelului, sau poate chiar o vedem. Eu și cu comunitatea POV21 vă urăm sărbători cât mai faine și să fiți în siguranță, pentru că aș vrea să întâlnesc și în viața reală.”

Silviu Andrei, membru al Academiei de Scriitori