Copil grav rănit, după ce a fost lovit cu un bolovan în cap într-un scandal din Drăgășani!

"în Știri" by

Scandal cu pumni și picioare în faţa unui magazin din Drăgăşani. Bătăușii au aruncat cu pietre și s-au lovit cu diferite obiecte, iar un copil a fost grav rănit după ce a fost lovit cu un bolovan în cap.

Bătaia a fost filmată de trecători, iar apoi înregistrarea a ajuns pe Facebook.

„Astăzi, 23 decembrie a.c., în urma apariției pe o rețea de socializare a unui video unde se observă că în parcarea unei societați comerciale de pe raza municipiului Drăgășani are loc un conflict între mai multe persoane, din care ar fi rezultat vătămarea corporală a unui minor, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au demarat verificări. În momentul de față au fost conduse la sediul Poliției municipiului Drăgășani 4 persoane care au fost implicate în conflict, în vederea audierii acestora pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele sale și dispunerea de măsuri legale în consecință”, potrivit Poliției.

Autorităţile realizează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de încăierare, tulburarea liniștii și ordinii publice, lovire sau alte acte de violență și distrugere, activitățile fiind desfășurate sub supravgherea unui procuror din cadrul Parchetului Drăgășani.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi