Bărbat acuzat că și-a bătut și înjunghiat iubita! Femeia a fost aruncată în Dunăre

"în Știri" by

Un bărbat a fost arestat preventiv, deoarece este suspectat că şi-a bătut iubita, a înjughiat-o, iar mai apoi a aruncat-o în Dunăre, cel mai probabil crezând că a omorât-o, potrivit Observator.

Bărbatul ar fi reușit să o transporte și să o arunce pe femeie în Dunăre, la aproximativ 470 metri distanță de locuință.

Medicii legiști au descoperit faptul că femeia trăia în momentul în care iubitul acesteia a aruncat-o în Dunăre. Decesul femeii a survenit din cauza asfixiei mecanice prin înec, iar cadavrul acesteia a fost găsit în zona km fluvial 253, conform Compartimentului de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

În data de 21 decembrie 2020, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus măsura arestării preventive pentru bărbatul de 67 de ani, din comuna Ghindărești, fiind reținut pentru comiterea infracţiunii de omor.

Incidentul s-a petrecut în luna septembrie a acestui an, când inculpatul se afla în locuința din localitatea Ghindărești. Bărbatul a agresat-o pe concubina sa prin lovire cu corpuri dure, respectiv prin înjunghierea repetată cu un obiect tăietor înțepător. Pe corpul femeii au fost găsite, în urma necropsiei, leziuni precum „echimoză retroauriculară dreaptă, fracturi costale drepte, fractură olecran drept, plagă înjunghiată lateral de fosa iliacă dreaptă, două plăgi tăiate în lungime de cca 3 cm dispuse una deasupra celeilalte, în partea temporal-dreaptă, plagă tăiată în lungime de cca 6 cm, dispusă orizontal occipital-dreaptă”.

Până în acest moment bărbatul a fost reţinut, spunând că nu recunoaşte nimic.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi