Tânăr împușcat de polițiștii prahoveni, după o urmărire în trafic

"în Știri" by

Un tânăr de 23 de ani a fost împușcat de polițistii din Prahova deoarece nu a oprit mașina la indicațiile acestora. În mașina pe care acesta o conducea se mai aflau 5 persoane, dintre care 4 au fost imobilizate ulterior.

Potrivit IPJ Prahova, vineri seara, în jurul orei 23:30, un echipaj de poliţie din Vălenii de Munte a fost sesizat cu privire la faptul că un conducător auto ce se deplasa pe direcţia Ploieşti către Vălenii de Munte se află la volan, posibil sub influenţa alcoolului, reprezentând un pericol pentru traficul rutier.

„Întrucât la ieşirea din oraşul Vălenii de Munte conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul poliţistului rutier, s-a procedat la urmărirea autoturismului atât de către acesta, cât şi de un alt echipaj de poliţie aflat în serviciu. La intrarea în localitatea Poiana Copăceni, comuna Gura Vitioarei, conducătorul auto urmărit a intrat în coliziune cu un cap de pod, iar din autoturism au coborât iniţial 5 persoane, apoi o a şasea persoană, un bărbat în vârstă de 23 de ani, care l-a ameninţat pe primul poliţist ajuns la autoturismul urmărit cu un obiect tăietor-înţepător. Întrucât după somarea verbală acesta nu a renunţat la acţiune, poliţistul a executat somaţie legală şi patru focuri de avertisment în plan vertical, dar bărbatul a continuat acţiunea de ameninţare. A fost executat un foc în direcţia membrelor inferioare, bărbatul fiind rănit la picioare”, au precizat reprezentanţii IPJ Prahova.

Inițial, bărbatul a reușit să fugă de polițiști, dar a fost prins în această dimineață.

I-a fost reținut permisul de conducere și a fost amendat contravențional pentru patru abateri de la regimul rutier. În urma verificării cu aparatul etilotest, a reieșit faptul că bărbatul nu se afla sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi