Bărbat din SUA, tată a peste 150 de copii din întrega lume

0
319 views

Potrivit Mirror, bărbatul a început să doneze spermă în 2008. De atunci, a lăsat gravide cel puțin 10 femei în fiecare an.

„Joe Donor” este pseudonimul pe care bărbatul de 50 de ani, originar din Vancouver, îl folosește în calitate de donator.

„Joe” are copii în aproape toată lumea, după ce a ajutat femei din America, Argentina, Italia, Singapore, Filipine și Marea Britanie. În prezent, locuiește de aproape trei luni în nord-estul Londrei, unde a rămas blocat din cauza pandemiei și a aflat că încă trei femei din Regat urmează să nască în 2021, după ce au apelat la serviciile sale. „A ajuta femeile să creeze viață este cel mai bun cadou din toate. Mă simt de parcă sunt cel mai norocos bărbat din lume”, a declarat el în presa britanică.

Bărbatul mărturisește că nu toate femeile pe care le ajută îi spun dacă au rămas însărcinate sau nu, astfel că ar putea avea chiar și mai mulți copii.

„Mă întâlnesc personal cu mamele atunci când donez și sunt fericit să întâlnesc orice copil, oricând și păstrez legătura cu mamele care doresc asta”, a spus bărbatul.