un tânăr

Tânără de 16 ani, înjunghiată și mutilată de iubitul ei din Mureș!

"în Știri" by

Un tânăr din Mureș și-a înjunghiat prietena de 16 ani, tocmai de ziua ei de naștere, apoi a fugit de la locul faptei într-o benzinărie, potrivit  știrile PRO TV.

Confuz și speriat, agresorul a mers într-o benzinărie, iar angajații l-au văzut pe tânărul agitat și au decis să anunțe imediat la 112.

Rudele fetei au chemat ambulanța, iar minora a fost transportată la spital în șoc hemoragic, cu multiple plăgi tăiate pe față și gât, fiind operată de urgență.

Prietenul adolescentei ar fi anunțat-o că vrea să îi dăruiască un cadou. În schimb, acesta a atacat-o cu un cuțit, iar apoi a fugit.

Primarul comunei Suplac, Szakacs Bela, a declarat pentru sursa citată: „A fost un eveniment în familie. Fata era cu bunica sa și cu sora, sărbătoreau ziua ei de naștere. După ce au servit masa festivă, băiatul a chemat-o pe fată să-i dea un cadou și după câteva minute urcă sus plin de sânge și strigă : «Zsolti, Zsolti m-a înjunghiat.»”

Potrivit primarului, băiatul a lăsat fata și s-a îndreptat către Căpâlna de Sus, unde voia să se urce într-un autobuz. Înainte să iasă din localitate, a intrat în PECO, unde a cerut să se spele pe mâini.

Bunica victimei a povestit că fata i-a mulțumit acesteia pentru cină, după care a ieșit afară.

Tânărul a fost depistat și prins într-o stație de autobuz, de unde dorea să plece cu un autobuz din localitate, iar în fața anchetatorilor, acesta și-a recunoscut fapta și a explicat doar că gestul a fost făcut din gelozie.

Conform anchetatorilor, agresorul victimei ar fi premeditat fapta, acesta fiind arestat preventiv pentru 30 de zile și este cercetat pentru tentativă de omor calificat.

Doctorii au declarat că starea fetei este stabilă, însă tânăra va avea nevoie și de alte operații de reconstrucție la nivelul feței.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi