Școala online a fost afectată de serviciile Google Classroom indisponibile

"în Știri" by

Pe lângă Google Classroom, serviciile Gmail, YouTube, Google Drive și Google au fost afectate luni, în mai multe părţi ale lumii.

Faptul că Google Classroom a picat reprezintă o problemă uriașă pentru elevii și profesorii atât din țară, cât și din majoritatea Europei, care folosesc acest serviciu pentru a face şcoala online. Aceștia nu au cum să îşi susţină orele în acest moment.

YouTube a fost afectat și el, afişând mesajul „Something went wrong” (Ceva nu funcţionează, n.r.), alături de imaginea cu o maimuţă care ţine o unealtă.

Pe lângă cele două servicii menționate, afectate sunt Google Drive, Gmail și motorul de căutare Google.

Google a fost afectat, înregistrând cele mai multe probleme din ultimele minute, potrivit DownDetector.com.

Serviciile indisponibile au fost reclamate în ţări din Europa şi Asia.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns