Ludovic Orban

Ludovic Orban oferă detalii despre negocierile formării coaliției de centru-dreapta

"în Știri" by

Fostul premier, Ludovic Orban, i-a prezentat lui Klaus Iohannis stadiul negocierilor de formare a coaliției de centru-dreapta și cele două propuneri pe care le-a aprobat conducerea PNL: Ludovic Orban-președintele Camerei deputaților și Florin Câțu-premier, potrivit digi24.

După consultările care au avut loc la Palatul Cotroceni, Ludovic Orban a prezentat propunerile acceptate de PNL.

I-am prezentat președintelui poziția de principiu a PNL. I-am prezentat mandatul dat de conducere echipei de negociere: formarea unei majorități de centru-dreapta cu un program de guvernare care să cuprindă cele mai importante măsuri ale planului național de dezvoltare.
Propunerea noastră pentru funcția de premier este în persoana domnului Florin Cîțu și cealaltă componentă a mandatului, președinția Camerei Deputaților, să fie a PNL.
L-am informat de stadiul negocierilor și de dorința noastră de a continua negocierile care să ducă la un rezultat pentru formarea unei majorități de centru-dreapta.”, a spus Orban.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi