grav accident rutier

Trei copii au fost implicați într-un grav accident rutier, în această dimineață!

"în Știri" by

În această dimineață, în jurul orei 5:00, a avut loc un grav accident rutier, pe raza localității Valea Chioarului din Maramureș. Două microbuze s-au ciocnit frontal, iar în urma accidentului zece persoane au fost rănite, dintre care și trei copii minori.

Către locul în care s-a petrecut accidentul s-au deplasat pompierii de la descarcerare din Șomcuta Mare, un echipaj SMURD, descarcerarea din Baia Mare și două echipaje ale Ambulanței.

Într-un microbuz erau 8 persoane, dintre care trei minori, iar în celălalt vehicul erau două persoane. Toate victimele accidentului au fost scoase din mașinile distruse și transportate la spital.

„Azi dimineață, la ora 04.37, pe DN1C, localitatea Valea Chioarului, a avut loc un eveniment rutier în urma căruia mai multe persoane au fost rănite. În accident au fost implicate două microbuze, nouă persoane fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale, starea lor fiind stabilă. În acest moment, traficul în zonă a fost reluat, fiind dirijat de polițiști”, au transmis reprezentanții ISU Maramureș.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi