(VIDEO) Pornografie și somn în timpul serviciului! Liderul AUR ridiculizează adevărul din spatele ușilor

"în Știri" by

Liderul AUR, George Simion, prezintă într-un videoclip „scene inspirate din viața reală”, unde se observă funcţionari care dorm cu capul pe masă în timpul serviciului şi un cuplu pe jumătate dezbrăcat, mimând scene de sado-masochism, femeia fiind personajul dominant din poveste.

„Momentele, din nefericire, sunt inspirate din viaţa reală a partidelor şi instituţiilor româneşti”, a spus George Simion în videoclip.

Primarul Mihai Chirica a declarat că nu se observă în acest videoclip însemne ale Primăriei din Iași.

„M-am uitat şi eu pe videoclip. Începe cu Parlamentul României şi cu George Simion, care vrea să spună că «aveţi grijă cum votaţi partide, votaţi oameni, nu partide, uite ce se întâmplă după patru ani», iar acolo sunt nişte uşi, niște holuri, nu are niciun înscris cu primăria sau cu altceva. E bine, ca promovare e foarte bine, asta îi spuneam şi lui George Simion, iar mesajul este foarte pozitiv”, a spus Mihai Chirica.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi