Iohannis a retras decorația

Klaus Iohannis a desemnat noul premier interimar!

"în Știri" by

După ce Ludovic Orban a demisionat din funcția de prim-ministru, preşedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Nicolae Ciucă pentru a îndeplini atribuțiile de premier până când se va forma noul Guvern.

Actualul ministru al Apărării, Nicolae Ciucă, este un militar de carieră şi a luat parte la multe misiuni militare în afara ţării, precum Irak, Afganistan sau Bosnia.

În misiunile militare Ciucă a fost comandantul Batalionului 26 Infanterie (sau Scorpionii Roşii), pe care l-a condus în Afganistan, iar mai apoi în Irak.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi