Alchimia intimității sau cum să excelezi în Disciplina Iubirii și Pasiunii cu ajutorul unui nou program de coaching

"în Texte" by

Alchimia intimității sau cum să excelezi în Disciplina Iubirii și Pasiunii cu ajutorul unui nou program de coaching!

Dacă printre rezoluțiile tale pentru 2021 se află reconectarea cu partenerul de viață, atunci trebuie să încerci programul online de cuplu „Bring back the butterflies” al celor doi coach Ileana și Alexandru Mitu, de la Intimacy Alchemists.

Prin acest program, cei doi ne prezintă iubirea și pasiunea drept discipline care pot fi învățate.

Sesiunile programului își propun să ofere susținere în momentele de stres, incertitudine și schimbare.

Sesiunile încep pe data de 11 Ianuarie 2021, sunt disponibile în țară și internațional pentru grupuri de 10 participanți, și oferă susținere în momente de stres, incertitudine și schimbare.

Experiența de viată, ca depășirea bolii, a separării și momentele de tensiune, le-a demonstrat faptul că intimitatea, văzută ca o vulnerabilitate nedisimulată și construită în jurul deschiderii oamenilor de a se face văzuți, contribuie la o viață calitativă. Cu cât calitatea celor mai intime relații ale noastre este mai mare, cu atât calitatea vieții noastre se îmbunătățește.

De asemenea, atât intimitatea de la locul de muncă, cât și cea de acasă, consolidează relațiile interumane și fac loc stării de bine, împlinirii, încrederii și iertării.

Programul se va desfășura pe o durată de patru săptămâni, fiecare săptâmână având tematica ei specifică: săptămâna 1 – „Încotro?”; săptămâna 2 – „Nevoi și emoții”; săptămâna 3 –  „A iubi pur și simplu, indiferent de rezultat”; săptămâna 4 – „Dezbracă-te”.  Cunoștințele pe care membrii programului le vor acumula în această perioadă, analizând fiecare subiect într-un mod detaliat, vor putea fi puse în practică prin exerciții interactive.

„A iubi pur și simplu, indiferent de rezultat: puterea iubirii, adorației și laudei” este centrul de interes al celei de-a treia săptămâni din cadrul programului și poate cea mai importantă parte a acestuia. Scopul învățării acestei discipline este acela de a îi încuraja pe oameni să își asume angajamente de lungă durată prin consolidarea încrederii în parterner, prin înfruntarea fricilor noastre, care ne împiedică să oferim ceea ce persoana de lângă noi are nevoie.

Fondatorii programului, Ileana și Alexandru, promovează egalitatea între sexe și doresc  să creeze un spațiu în care fiecare sa aiba o șansă egală de a crește și evolua, indiferent de sex.

Prin înscrierea în cadrul programului „Bring back the butterflies” veți avea șansa să faceți parte dintr-un grup privat, unde puteți să vă împărtășiți experiența de viată, dar și să primiți feedback de la Ileana și Alexandru, pentru o investiție de 500 EUR.

„Nu a fost deloc ușor la început pentru că am căutat soluția rapidă; o pastilă sau un tratament care să-mi readucă sănătatea și bunăstarea. Doar după ce am început să privesc dincolo de simptomele mele fizice și să acord atenție mesajelor primite de la corpul, mintea și spiritul meu, am reușit să găsesc răspunsurile potrivite iar acum vreau să ajut și pe alții să facă la fel”, spune Alexandru.

Vă puteți înscrie accesând linkul chiar aici!

 

Lasă un răspuns