Președintele României, Klaus Iohannis, a votat în această dimineață la București. Iohannis a spus: ”Alegerile nu se câştigă în sondaje, alegerile se câştigă la urne.”

Președintele i-a îndemnat pe români să meargă să voteze, deoarece fiecare vot contează.

Pentru că trebuie ales un parlament „mai bun”, „care realmente se ocupă de problemele românilor şi un parlament care face legi bune pentru România”, este nevoie ca românii să se prezinte la vot, a mai declarat Klaus Iohannis.

„Este, însă, extrem de important să mergem la vot. Alegerile nu se câştigă în sondaje, alegerile se câştigă la urne”, a adăugat preşedintele.

Articolul precedentNu suntem prea tineri să înțelegem ce alegem!
Articolul următor„Amintiri despre Socrate” – Recenzie
Ma aflu astazi aici pentru ca cred in tot ceea ce inseamna puterea cuvantului si mai precis jurnalism. Am inceput de jos, ca oricine altceva de altfel, si am ajuns la acest nivel prin munca, sacrificiu si pasiune. Am inceput sa-mi insir gandurile intr-un caiet prin 2016, am inceput primul blog prin 2018, iar doi ani mai tarziu, in 2020 am inceput primele colaborari. Am luat parte la discutii delicate, am luat interviuri unor specialisti in domeniile lor si am intrat in legatura cu artisti talentati. Astazi, iata-ma aici, pregatit sa impartasesc cu tine evenimente actuale din jurul nostru. Te invit sa ma urmaresti.