Bănuit că a agresat sexual o fetiță de 5 ani, un bătrân a fost arestat preventiv

"în Știri" by

Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Dej – Secția 5 Poliție Rurală au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 62 de ani, bănuit că a agresat sexual o fetiță de 5 ani.

„La data de 3 decembrie, polițiștii au reținut un bărbat în vârstă de 62 de ani, din comuna Mica, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de viol.
Au fost demarate cercetări în urma unei sesizări cu privire la faptul că, la data de 30 noiembrie, cel în cauză ar fi agresat sexual o minoră în vârstă de 5 ani, din aceeași comună.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior față de acesta a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile”, transmite IPJ Cluj.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi