Pacienții COVID-19 din două spitale din București, ținuți fără căldură!

"în Știri" by

Vineri, două spitale COVID-19 din București – Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş şi Spitalul Colentina – au rămas fără căldură și apă caldă după ce alimentarea cu agent termic a fost oprită de Termoenergetica. Informația a fost confirmată de reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.

„Am luat legătura cu reprezentanţii institutului Matei Balş, care au confirmat că au primit o înştiinţare din partea Companiei Municipale Termoenergetica prin care li se semnala că astăzi, intre orele 09.00-24.00, va fi întreruptă alimentarea cu agent termic (căldură şi apă caldă) din cauza unor avarii. În aceeași situaţie este și Spitalul Colentina”, a transmis Ministerul Sănătăţii.

De asemenea, o tânără din București a cerut ajutorul celor de pe Facebook pentru bolnavii conectați la oxigen care nu ar trebui să stea în frig. „Să îi ajute cineva! Li s-au dat pilote dar ei sunt semi-conştienţi şi nu realizează când se dezvelesc! Li s-a spus că va dura 2-3 zile, nu se poate să îi lăsaţi în frig!”.

Un tânăr pasionat de scris și jurnalism în general. Pasiunea pentru scris a apărut încă din copilărie, iar mai târziu am realizat că pot face mai mult decât să scriu într-un caiet. Am continuat pe un blog personal, iar mai târziu am descoperit că dincolo de blogul personal sunt alte căi prin care îmi pot face vizbilă pasiunea și munca. Povestea mea este percepută în funcție de cum eu o văd. Sfatul meu este să fii un om încrezător și înțelept.

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi