Iohannis

Klaus Iohannis: „O campanie foarte bine pregătită, iar strategia este una foarte bine lucrată”

"în Știri" by

Președintele României, Klaus Iohannis, a făcut o vizită joi, în urma ședinței CSAT în care s-a aprobat strategia națională de vaccinare, la centrul organizat la Romexpo, unde românii vor fi imunizați împotriva virusului Sars-Cov-2.

Strategia de vaccinare împotriva noului coronavirus a fost aprobată.

„Astăzi a fost aprobată strategia de vaccinare împotriva noului coronavirus, o campanie de vaccinare care va dura cel puțin câteva luni de zile. Am dorit să fie o campanie foarte bine pregătită iar strategia este una foarte bine lucrată. Această strategie prevede pașii care se vor face și foarte multe detalii despre vaccinare. Toate aceste lucruri vor fi prezentate pe larg mâine, la Guvern.”, a declarat Klaus Iohannis.

Iohannis a menționat faptul că la începutul anului viitor România beneficiază de prima tranșă de vaccin, aproximativ un milion de doze.

,,În săptămânile și lunile care urmează vom avea o informare permanentă pentru publicul general și pentru publicul specializat.
Foarte pe scurt despre vaccinare pot să vă spun în acest moment că este foarte posibil ca la începutul anului viitor să beneficieze România deja de prima tranșă de vaccin cu un număr de aproximativ un milion de doze. În prima tranșă va fi vaccinat întregul personal medical și persoanele din grupele de risc.
Vaccinarea este voluntară, este sigură, este eficientă. Vaccinarea se face planificat. Este foarte important de știut că aceste tipuri de vaccin care sunt în curs de aprobare sunt sigure, eficiente.”, a adăugat președintele.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi